Behind The MaskBEHIND THE MASK, de kracht van kwetsbaarheid

Jeugddienst Zaamslag, zondag 19 juni 15.00 uur.

Als jongere leef je in een wereld waarin veel van je wordt verwacht. Dat kan een enorme druk geven, moeten voldoen aan verwachtingen van ouders, vrienden, school of kerk. Je kan er moe van worden om iedereen tevreden te stellen, je kunt niet overal jezelf zijn en zet als het ware een masker op, zodat anderen niet zien wie je echt bent.

Als er één plek is waar je dit masker mag afzetten is het wel in de kerk. Daar mag je jezelf zijn, laten zien wie je echt bent, in de maatschappij en in je relatie met God. Als je je masker van gespeeld succes of Facebook smile afzet word je kwetsbaar, maar ook zo puur, zoals God je heeft gemaakt. Dat voelt misschien eng, maar geeft zoveel voldoening, om te weten dat je geliefd bent door God, zonder masker.

In de GKV Zaamslag wordt zondag 19 juni een speciale jeugddienst gehouden met dit thema: BEHIND THE MASK. Dominee Ruard Stolper laat zien hoe mooi het is om je masker af te zetten, kwetsbaar te zijn, voor elkaar en voor God. Deze jeugddienst zal anders zijn dan anders, met een bijzondere invulling van muziek en videofragmenten.

We nodigen 16+ jongeren uit voor deze jeugddienst, die om 15.00 uur begint. Na afloop zijn alle jongeren welkom op Valweg 6, om samen na te praten en te eten. De gloednieuwe classisband One Spirit zal vanaf 19.30 uur daar een optreden geven.

We zien je graag zondag 19 juni. Wees op tijd, jongerendiensten in Zaamslag zijn altijd vol, maar deze keer verwachten we nog meer belangstelling. Nu al meer weten over deze dienst? Stel dan je vraag aan Carine Bentveld, Johan van Westen, Marja Dees of Marco de Putter.

Aanvullende gegevens