Verschillende apps.

Apps zijn niet meer weg te denken in onze tijd. We geven hier apps weer die te maken hebben met het christelijk geloof. We beperken ons tot apps die we gevonden hebben in de app store van Apple. In veel gevallen zijn deze apps ook beschikbaar voor Android.
Heeft u suggesties, laat het ons weten.

kinderbijbel

De bijbel app voor kinderen         Download

Door middel van interactieve avonturen en mooie animaties verkennen kinderen de grote verhalen van de Bijbel. De Bijbel App voor Kinderen is een prachtige ervaring ontwikkeld voor kinderen om hen te bemoedigen steeds keer op keer terug te keren. Het is het begin van een levenslange liefde voor Gods Woord.

Bijbelfit

Bijbel-Fit      Download

Deze gratis Bijbelapp biedt je Bijbelverzen en –verhalen rond allerlei thema’s. Thema’s die passen bij wat jij meemaakt, over gevoelens en gebeurtenisse zoals ‘Ik voel me eenzaam’ en ‘Geldgebrek

druppels

Druppels        Download

Druppels is dé nieuwe app voor (christelijke) ouders/opvoeders. Ontvang elke dag een kort maar krachtig stukje toerusting. Bijvoorbeeld een doordenker, praktische tip, eyeopener of Bijbelvers.

kerkdienst gemist

Kerkdienst gemist        Download

Kijk of luister rechtstreeks naar je eigen kerkdienst. Ook opnames zijn direct na de dienst beschikbaar. Handig voor op vakantie, in het ziekenhuis of als je aan huis gebonden bent. Met "Zoeken in de buurt" vind je eenvoudig kerken in de buurt.

Bijbel

Bijbel App                       Download

Bijbel in het Nederlands. Verschillende vertalingen, NBV, NBG1951 en de Statenvertaling. Werk met bladwijzers, ontvang elke dag de tekst van de dag. Deel teksten met anderen.

Bijbel in gewone taal

Bijbel in gewone taal           Download Android

De Bijbel in Gewone Taal is de meest leesbare bijbel die ooit in het Nederlands gemaakt is. Door de duidelijke taal beleef je de Bijbel op een nieuwe manier. Het is taal die je aanspreekt, waardoor de tekst je raakt.