Welkom op de website van de GKv te Zaamslag.Totaal 1
We willen u graag kennis laten maken ons als gemeente. Wat ons drijft, wat we doen en wat we misschien voor u kunnen betekenen. Onze gemeente telt ongeveer 260 leden. Leden die zich wilen laten leiden door het woord van God. We doen dit met vallen en opstaan, toch willen we zo samen kerk zijn van Christus Jezus.

kerk288

Naar aanleiding van het landelijk beleid betreffende de bestrijding van het coronavirus worden er geen kerkdiensten gehouden.

Zondag 31 mei  is er een video-dienst

Deze begint om 9.30 uur.

In deze dienst gaat onze eigen predikant ds. Slager voor

U kunt deze dienst volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/468

nieuwsbriefHier kunt u de verwerkingvragen lezen
in de nieuwsbrief Doorspreken!?

Geplande collectes:

24 mei:   Collecte ondersteuning India Mission

U kunt uw bijdrage overmaken op het bankrekeningnummer van  G.K.v .Zaamslag  NL 97 RBRB 085 000 2109

Wel graag duidelijk aangeven voor welk collectedoel, dat scheelt de boekhouder enorm veel werk.

Alvast bedankt voor uw vrijgevigheid.

Dinsdag 17 december GKV Zaamslag 20.00-21.30uur

adventstour

De Gospelartiesten Reyer en Lars Gerfen gaan dit jaar weer samen op Adventstour.
Bij interesse konden we ons als kerk aanmelden en voorkeursdata doorgeven. Zelf kozen ze uit de vele aanvragen een aantal locaties uit. Recent werd bekend dat ze graag ook naar Zaamslag komen met hun tour.

De Adventstour begint op 10 dec en doet 11 plaatsen door heel Nederland heen aan.
Op dinsdag 17 dec dus op Zaamslag.
Tickets zijn 10 euro en vanaf 1 nov. verkrijgbaar via www.events4christ.nl

Al even luisteren?  Regen op ons